Returnering

Når du handler online hos Karoline Balling Jewellery på karolineballing.dk, har du en 30-dages fortrydelsesret. Du kan meddele os, at du ønsker at fortryde dit køb, og derefter returnere dine varer til os. Din fortrydelsesret løber fra den dag, du modtager varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, forlænges fristen til den følgende hverdag.

Når du returnerer varen og udnytter fortrydelsesretten, skal dette ske under forudsætning af, at varen returneres i væsentlig samme stand og mængde, som da du modtog den. Du er velkommen til at pakke varen ud og prøve den. Vær dog opmærksom på, at fortrydelsesretten bortfalder, hvis du anvender varen på en måde, der klart formindsker varens salgsværdi. Vær omhyggelig med at forsvarligt pakke varerne ind. Undlad at sende i skoæsker; disse skal pakkes ind i en papkasse. Du har ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Bevar postkvittering og trackingnummer.

Bemærk, at beskadiget emballage i visse tilfælde kan medføre en forringelse af varens salgsværdi, hvilket kan påvirke muligheden for at benytte fortrydelsesretten.

Du kan oprette din retur her: https://return.shipmondo.com/karolineballing. Herefter kan du enten vise din QR-kode i en GLS PakkeShop eller printe en label.

Din returpakke skal sendes til følgende adresse:

Karoline Balling Jewellery

Tellingvej 15

7520

Hjerm

Danmark

Telefonnummer: +45 60624017

E-mail adresse: Info@karolineballing.dk

BEMÆRK: Returpakker skal sendes direkte til ovenstående adresse. Vi modtager ikke pakker sendt til pakkeshop. Desuden pålægges et returgebyr på 29 DKK, som kan betales her: https://return.shipmondo.com/karolineballing.

Når du har fortrudt købet, vil købesummen blive tilbagebetalt ved at overføre pengene til den bank/kortkonto, som købet blev foretaget med. Dette sker, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den opfylder betingelserne for at benytte fortrydelsesretten. Der kan gå op til 5 bankdage fra, at vi har krediteret din ordre, til pengene er synlige på din bankkonto