Historien bag Karoline Balling Jewellery

Jeg er Karoline Balling, stifter af og designer til Karoline Balling Jewellery

Det hele startede som et hobbyprojekt under et langt sygdomsforløb, hvor jeg sad og tegnede skitser på børneværelset. Derefter begyndte jeg selv at kreere og designe smykker, som jeg sidenhen har delt og solgt ud af på Instagram. Nu har jeg efterfølgende lavet et samarbejde med Guldsmed Nikolajsen i Holstebro, som har været med til at gøre drømmen om Karoline Balling Jewellery til en realitet.

     

Inspirationen bag mine smykker kommer fra alt det, som kroppen kan mærke og opfange i dagligdagen og dermed er mine smykker og deres betydning med til at skabe mod, power og kant til køberen. Det er tre begreber, som jeg personligt vægter højt i min dagligdag, da det får mig til at føle mig fri og give mig blod på tanden til at udleve mine drømme og ambitioner, selvom de kan give udfordringer.

Mine smykker er tidsløse og har både kant og power. 

Passionen bag Karoline Balling Jewellery er at sætte fokus på, hvordan vi som mennesker alle er unikke og smukke - det er det, der gør os til mennesker og selvstændige individer. Jeg vil sætte fokus på, at vi med et smykke kan udtrykke os feminint, stærkt og med en kant. Fokus på at mine smykker kan være med til, at du kan skabe dit helt eget udtryk ligegyldig religion, etnicitet, alder og køn. Dit smykke passer lige netop til dig. 

     

Jeg håber, at du ser mine smykker og deres betydning som interessante og måske ser, at de kan give motivation til at stå ved, hvem du er.

Love fra Karoline Balling