Workshop

Workshop

Workshop

Lav Dit Eget Smykke i Voks!

Det er med stor glæde, at jeg annoncerer en spændende og kreativ eftermiddag, hvor du får mulighed for at lave dit eget smykke i voks. Dette event er en unik chance for at udforske din kreativitet og skabe et helt personligt smykke.

Et Smykkeeventyr på Tellingvej 15:

Den 31. august fra kl. 13-15 inviterer jeg dig til Tellingvej 15, Hjerm, hvor du kan dykke ned i smykkefremstillingens fortryllende verden. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, vil denne workshop give dig muligheden for at skabe noget helt specielt.

Bag Kulissen med Voksarbejde:

I denne workshop vil jeg introducere dig til voks-teknikken, hvor du skulpturerer dit unikke smykke i blå voks. Efter workshoppen vil dit design blive støbt i sølv, hvilket gør dit smykke helt unikt. Selve støbningsprocessen tager cirka 3-4 uger, hvorefter dit færdige smykke vil blive sendt til dig.

En Hyggelig og Inspirerende Dag:

Jeg sørger for alle nødvendige materialer samt lidt snacks, så du kan fokusere fuldt ud på din kreative proces. Det bliver en hyggelig dag, hvor du både kan få gode fif og råd samt skabe et mindeværdigt smykke. Der vil være vejledning og hjælp tilgængelig gennem hele workshoppen.

Detaljer om Workshoppen:

Prisen for deltagelse er 900 kr, hvilket inkluderer:

  • 2 timers workshop
  • 1 unikt smykke
  • Snacks
  • Gode fif og råd

Afslutning:

Kom og vær med til en hyggelig og inspirerende dag, hvor du kan slippe din kreativitet løs og skabe et smykke, der vil blive foreviget i sølv. Jeg glæder mig meget til at se dig og dele denne unikke oplevelse med dig.

Køb din billet her:

Tryk på linket her for at købe din billet og sikre din plads til denne fantastiske workshop.

Kærligste hilsner,

Karoline Balling

Læs næste

Fra mig til dig

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.